Vastuullisuus

Suhtaudumme vakavasti vastuullisuuskysymyksiin ja pyrimme toimimaan kaikin tavoin ollaksemme yhteiskunnalle ja maailmalle hyödyksi.

Painava sana oy irtisanoutuu jatkuvan talouskasvun vaatimuksesta. On kestämätön ajatus, että talouden on jatkuvasti kasvettava. Emme pyri kasvamaan, vaan pidämme toiminnan sellaisella tasolla, että saamme mielekkään määrän työtä ja riittävän elannon.

Pyrimme vähentämään toimintamme haittavaikutuksia. Käyttämämme palvelimet sijaitsevat mahdollisimman pitkälti konesaleissa, jotka toimivat vihreällä sähköllä (pääasiallinen palveluntarjoajamme on Cloud City, jonka käyttämät konesalit ovat sertifioituja ja käyttävät 100% uusiutuvaa energiaa). Pyrimme myös käyttämään laitteita niin pitkään kuin mahdollista ja pitämään käytöstä poistuvat laitteet hyötykäytössä. Vältämme tarpeettomia hankintoja ja pyrimme hankkimaan laitteet käytettyinä mikäli mahdollista.

Emme matkusta tarpeettomasti, emmekä lennä ollenkaan. Meillä ei ole erillisiä toimitiloja, vaan työskentelemme kotoa. Näin vältymme työmatkoilta ja kotimme lämmitykseen kuluva energia on tehokkaampaa, kun olemme enemmän paikalla. Osallistumme ainoastaan sellaisiin konferensseihin ja tapahtumiin, joihin pääsee junalla.